Vormingscursussen

Belangrijke informatie

 

  • Wat? De focus ligt op al doende en al spelend ontdekken. Het is een week vol knotsgekke avonturen, buikpijn van het lachen, zotte spelen en onvergetelijke momenten. Wanneer je nadien een stage loopt van 60 uren in een jeugdwerking naar keuze, krijg je van ons een attest erkend door de Vlaamse Gemeenschap.
  • Voorwaarden? Elke cursus heeft zijn specifieke voorwaarden.
  • Kostprijs?  €175
  • Wanneer? Paasvakantie, herfstvakantie of kerstvakantie
  • Meer informatie/inschrijven? www.jeugddienstdonbosco.be

SPEELPLAATSANIMATIE

 

Vormingscursussen

van Jeugddienst Don Bosco

Ben je speelplaatsanimator of leider in een jeugdbeweging of speelplein, of wil je dit graag worden… dan hebben wij bij Jeugddienst Don Bosco vzw enkele vormingen die je zeker zullen interesseren!

 

We geloven dat vorming een belangrijke hefboom is bij de ontwikkeling van jongeren. We focussen sterk op het geven van verantwoordelijkheid en het aanbieden van kansen. We vormen jonge mensen die graag in leiding willen staan of zich in hun leiding-zijn verder willen bekwamen.

 

Ben je zelf gebeten door de animator-microbe en wens je hier meer over te weten of je verder te specialiseren, dan zit je hier op het juiste adres. Aarzel dan niet om deel te nemen aan onze cursus animator. Nadien kan je je ook verder bekwamen in één of andere specialisatie op de cursus Verdere Vorming. Heb je de microbe helemaal te pakken, dan kan je ook hoofdanimator worden, waarbij je zelf animatoren leert begeleiden. Wil je nadien nog een uitdaging, dan kan je ook zelf instructor worden en je kennis doorgeven aan jongeren die een vormingscursus willen volgen.

 

Beleef een dolkomische week met Jeugddienst Don Bosco en ontdek en versterk jouw superkracht. Laat je inwijden in de geheimen van het animatorschap!

 

Neem voor alle actuele info en inschrijvingen zeker eens een kijkje onder het luik vorming op www.jeugddienstdonbosco.be

 

Copyright Jeugddienst Don Bosco vzw © All Rights Reserved